reklam
reklam

Katıldığı ilk sezonda 1. Amatör Lige yükselen İstanbul 25 Çatspor hedef büyüttü

Eklenme Tarihi: 1 Temmuz 2020, Çarşamba - 10:56   Okunma Sayısı: 118990
Liglere katıldığı ilk sezonda İstanbul 1. Amatör Lige yükselmeyi başaran Sultangazi temsilcisi İstanbul 25 Çatspor, şimdiden yeni sezonun kadrosunu kurmak için hazırlıklara başladı.

İstanbul 2. Amatör Lig 8.Grupta sezonun yarıda kaldığı 8. Hafta sonunda 6 galibiyet ile 19 puanda İstanbul Emniyetspor ile liderliği paylaşan kırmızı-yeşiller, teknik direktör Celil Demir ile Antrenör Halil Demir’in yönetiminde hedefine ulaştı ve bir üst lige çıktı.

Uyumlu kadroyla başarıya çabuk ulaştılar

Başkanlığını Abdullah Eroğlu, Başkan Yardımcılığını ise Zeki Demir’in yaptığı İstanbul 25 Çatspor, İstanbul’da bulunan Erzurum’un Çat İlçesinin temsilcisi olarak liglere katıldı. Güçlü bir yönetim kuran Sultangazi temsilcisi, teknik sorumlu Celil Demir’in kurduğu kadronun kısa sürede birbirleri ile uyumlu olmasının sayesinde başarıya çabuk ulaştı ve sezonu zirvede bitirdi.

İstanbul 25 Çatspor Kulüp Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Toprak “Süper Amatör Lige yükselmek istiyoruz”

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’e yükselmek için mücadele vereceklerini belirten İstanbul 25 Çatspor Kulüp Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Toprak, “Başkanımız Abdullah Eroğlu başta olmak üzere çok iyi yönetimimiz var. İstanbul 25 Çatspor hedeflerimiz var. Bu sezon bizim için başarılı geçti, sadece iki maçta puan kaybettik, ikisi de beklemediğimiz neticelerdi. Sporcularımız bizi çok iyi temsil etti. Taraftarımıza da içtenlikle teşekkür ederiz. Celil ve Halil Hocalarımıza ve futbolcularımıza ise üstün gayretleri sebebiyle bir kez daha teşekkür etmek isteriz. Bundan sonraki süreçte bu performanslarını devam ettirmek istiyoruz. TFF’nin ligler ile resmi kararının ardından transfer çalışmalarına başlayacağız. 1. Amatör Ligde de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam