reklam
reklam

Atlasspor İdmanlarını Sürdürüyor

Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2020, Pazartesi - 09:25   Okunma Sayısı: 167115
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen uzun aradan sonra, 3 Haziran Çarşamba günü yeniden sahaya dönen Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grup ekiplerinden Atlasspor, antrenmanlarını ara vermeden sürdürüyor.

İdmanlar iki grup halinde ve sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılıyor

Atlasspor’un 15 Haziran Pazartesi günü haftanın ilk idmanı Gülsuyu Asım Kara Spor Tesislerinde, Teknik Sorumlu Keskin Çetinkaya ve Antrenör Salih Aydın nezaretinde yapılırken, kaleciler de Süleyman Okumuş yönetiminde çalışmalarını sürdürdüler.

İki grup halinde ve sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan antrenman tempolu koşularla başlarken, çabukluk ve hız çalışmaları ile devam etti. Son bölümde ise oldukça iddialı oynanan ayak tenisi ile sonlandı.

 

Atlasspor Teknik Sorumlusu Keskin Çetinkaya “Atlasspor olarak çalışmalarımıza sosyal mesafe kurallarına uyarak ara vermeden devam ediyoruz. Kalan 4 maçımızı oynayarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. ”

Atlasspor Teknik Sorumlusu Keskin Çetinkaya antrenman sonunda yaptığı açıklamada “ Atlasspor olarak çalışmalarımıza sosyal mesafe kurallarına uyarak ara vermeden devam ediyoruz. Bölgesel Amatör Lig için Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamış olduğu 18 Temmuz 2020 tarihine göre idmanlarımıza devam edeceğiz. Kalan 4 maçımızı oynayarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. ” Dedi.  

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam