reklam
reklam

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Yönetimi Toplandı

Eklenme Tarihi: 12 Haziran 2020, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 84367
Bu sezon 2. Amatör Lig 11. Grup’da  zirveye oynayan ve yarıda kalan sezon itibarıyla büyük bir avantaj yakalayan  Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü yönetimi bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulübü Başkan İsmail Polat başkanlığında Küçükçekmece Belediyesi Selçuklu Sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda Covid-9 salgını sebebiyle yarım kalan liglerle ilgili olarak  önümüzdeki günlerde Federasyonun açıklayacağı her karara göre atacağı adımlar değerlendirildi ve 2020 – 2021 Futbol Sezonu için  Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Teknik Direktörü Nail Polat’ın vereceği raporlar doğrultusunda çalışmalara hız verileceği öğrenildi.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Kulüp Başkanı İsmail Polat ayrıca sponsor anlaşmalarının yanı sıra Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile görüşmeler yaparak kulübe kalıcı bir şeyler kazandırma hedefinde olduklarını ortak bir karar olarak aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam