reklam
reklam

Kartal Belediyesi’nden Kahvehanelere Malzeme Desteği

Eklenme Tarihi: 12 Haziran 2020, Cuma - 10:07   Okunma Sayısı: 116856
Kartal Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle iki buçuk aydır kapalı olan ve 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren hijyen kurallarına uymak kaydıyla tekrardan  faaliyet göstermeye başlayan kahvehane ve kıraathanelere malzeme desteğinde bulundu.

Malzeme desteği kapsamında normalleşme sürecinin ilk dönemini daha rahat geçirebilmeleri adına işletme sahiplerine; paket çay, şeker ve Türk kahvesi verildi.

220 İşletmeye Malzeme Dağıtıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen yeniden açılan işletmelere destek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de ilçede bulunan 220 kıraathane ve kahvehane sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretler sırasında memnuniyetlerini dile getiren işletme sahipleri de , Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkürlerini sundu.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam