reklam
reklam

" KHK'lar konusunda muhalefetin hassasiyetlerini dikkate alacağız"

Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2016, Pazartesi - 16:00   Okunma Sayısı: 174519

ANKARA

Başbakan Binali YıldırımCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüştü

Yıldırım, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nu olağanüstü hal uygulamasının başladığı andan itibaren çıkarılan kanun hükmündeki kararnamelerin detayları hakkında bilgilendirdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun, konuya ilişkin düşüncelerini kendisiyle paylaştığını ifade eden Yıldırım, "Bu konudaki bazı hassasiyetleri, düşüncelerini, endişelerini bizimle paylaştı. Bu konuyu tekrar hem Sayın Genel Başkan hem de biz, gerek bundan sonraki uygulamalar gerekse bugüne kadar yapılanlar açısından dikkate alacağız. Görüşmelerimiz bu çerçevede devam edecek." dedi.

Anayasa değişikliği çalışmaları

Anayasa değişikliğine ilişkin çalışmalarının süreceğine işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Acil ihtiyaçlara binaen daha az maddeden oluşan, yine partilerin mutabakatının sağlandığı bir çalışma konusu da benimsenmişti. Bu konuyu bugün ele aldık Sayın Genel Başkan ile. Biraz sonra da MHP ziyaretimizde yine bu konuyu gündeme getireceğiz. Gerek AK Parti olarak biz gerek CHP gerekse MHP birer arkadaşı görevlendirecek ve onlar kapsamı, sayısı hakkında bir çalışma yapıp genel başkanlara rapor edecekler."

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam