reklam
reklam

Köprülü Belediyesi İle Göle Kadın Meclisi Derneği El Ele Verdiler

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2020, Cumartesi - 12:26   Okunma Sayısı: 103457
Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Göle Kadın Meclisi Derneği  ve Ardahan’da Köprülü Belediyesi katkılarıyla  ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.  Yapılan ortak çalışmayla Ardahan- Köprülü Belediyesi, Göle Kadın Meclisi’nin gönderdiği patates tohumlarını tarlaya ekti. Sonbaharda toplanacak olan  patateslerin satılacağı ve  gelirinin de ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak  verileceği öğrenildi.

Ardahan- Köprülü Belediyesi Belediye Başkanı Yücel Akkoç  yaptığı açıklamada “Köprülü Belediyesi ile İstanbul Göle Kadın Meclisinin sosyal sorumluluk projesi olan patatesimizi ektik. Okumayan kızımız kalmasın. Hayırlı olsun. Göle kadın meclisine ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İstanbul Göle Kadın Meclisi Derneği Başkanı Türkan Deli de kız çocuklarının eğitimi için gerçekleşen çalışma için sosyal medya hesaplarından bir mesajı  Ardahan- Köprülü Belediyesi ve Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç başta olmak üzere emeği geçen herkese  teşekkürlerini ileterek şunları söyledi.

“Göle Kadın Meclisi ile Köprülü Belediyesinin eğitim adına başlattığı sosyal sorumluluk projesi 2. Yılında da devam etti. Ve inşallah hep devam edecek. Çünkü amaç belli; kardelenlerin sayısını artırmak.

Ürünümüz Temiz, Bereketli, Hasadımız Bol Olsun.

Çocuklarımızın Geleceğine Işık Olsunlar…

Bu Tohumlar Geleceğimizi Aydınlatacak Kardelenlerimize Işık Olmak İçin Atıldılar.

Emeği Geçen Katkı Sunan Herkese Sonsuz Teşekkür Ederiz.

Bu hayırlı işte hep birlikte olmak ne güzeldir…

El ele .. İMECEYLE hep daha iyiye YEŞİL GÖLE !

Safları sıkılastıralım Sevgili Göleliler ..

İmecede BEREKET var.”

İstanbul Göle Kadın Meclisi”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam