reklam
reklam

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Ramazan Boyunca Vatandaşa Yardım Elini Uzattı

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2020, Cuma - 08:37   Okunma Sayısı: 111824
Covid -19 veya kamuoyunda bilinen adıyla Koronavirüs salgını yüzünden olumsuz etkilenen kimselere yönelik çok sayıda destek ve yardımlaşma çalışmaları yürütülüyor. Bu çalışmalarda en başta hayırseverlerle, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler etkin bir rol üsleniyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçe örgütü de  ilçe genelinde Koronavirüs (Covid-19) salgını yüzünden evinde çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik bir çalışma yürütüyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Celal Yalçın ile CHP Ataşehir İlçe Yönetimi belirledikleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda, maske, market kartı ve nakit yardımı olarak destek vermeye çalışıyorlar. Bu kapsamda yapılan çalışmalar CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın , sosyal medya hesaplarından ramazan boyunca yaptığı ve bundan sonra da yapmayı sürdüreceği yardım çalışmaları hakkında bir duyuruda bulundu. Başkan Yalçın katkı sunan herkese teşekkür ederek, bundan sonraki dönemde de dayanışma ağının kopmadan süreceğini ifade etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Olarak Koronavirüs Salgını ve Ramazan Ayı İçerisindeki 70 Günlük Süreçte Bireysel Bağışçılarımız ve Mahalle Dayanışma Ağlarının Organizesiyle 2700 Ailemize Gıda Kolisi, 170 Ailemize Nakit, 1500 Ailemize Çocuk Kolisi, 25 Ailemize Sıcak Yemek ve Mama, 10 Ailemize Engelli Sandalyesi Dağıttık.

Bu Süreçte Ataşehir Belediyemiz Günlük 9.000 Kişilik Sıcak Yemek, 20.000’e Yakın Gıda Kolisi Dağıttı.

İBB Bu Süreçte Ataşehir’de 12.000 Gıda Kolisi ve 6.000 Çocuk Kolisi Dağıttı. Askıda Fatura ile Borçlu Ailelerin Faturalarını Ödedi.

Bu Dayanışma Ağında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na

İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na,

CHP İstanbul İl Başkanlığımıza,

Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye

CHP Ataşehir İlçe Yönetimine

CHP Ataşehir Kadin ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimlerine,

Duyarlılık Gösteren Belediye Meclis Üyelerimize,

Sokaklarda Hastalık Riskine Rağmen Fedakarca Çalışan Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Komitelerine,

Bizlerle Çalışmalarımızda Koordineli Çalışan Muhtarlarımıza ve Sivil Toplum Örgütlerine,

Bireysel Bağış Yapan Tüm Hayırseverlere,

Ataşehirin Güzel Ablaları Ferda Altıntaş, Nevin Şengel ve Kadriye Bozdağ’a,

Herhangi Bir Vesileyle Burada İsmini Atladığım Ama Gönlünü Enerjisini Dayanışmaya Adayan Tüm Dostlarımıza Teşekkür Ediyoruz.

Ramazan Bayramını Kutluyor,

Dayanışma ve Örgütlülüğümüzün Halk Yararına Kullanacak Sağlıklı Bayramlar Diliyorum !!!

CHP Varsa Herkes İçin Var !!!

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam