reklam
reklam

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki demokrasi nöbetine çok sayıda ünlü katıldı

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 135708

ANKARA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından halkın demokrasi nöbeti, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesiönünde de devam ediyor.

Külliye önünde düzenlenen "Demokrasi Şöleni"nde, nöbet tutan vatandaşları selamlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "FETÖ üyeleri 15 Temmuz gecesi, şanlı ordumuzun üniformalarını kullanarak, millete, milli iradeye karşı, seçilmiş hükümete, seçilmiş Cumhurbaşkanımıza karşı bir darbe girişiminde bulundu." dedi.

Kılıç, Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sokağa çıkın." çağrısına uyarak, darbecilere gerekli dersi verdiğini vurguladı.

Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Ceceli, Linet, Kutsi, Sinan Akçıl, Nihat Doğan, Alişan, Doğuş, İntizar, Ümit Sayın, Yaşar İpek, Davut Güloğlu, Berdan Mardini, Serkan Kaya, Uğur Arslan, Ahmet Koç, İsmail Özkan, Sefa Doğanay, Erdem Kınay, Ahmet Selçuk İlkan, Erkan Koç, Gezegen Mehmet, Vatan Şaşmaz, Ece Erken, Mehmet Ercan, Mehmet Gönülaçan, Tanju Çolak, Güvenç Kurtar, İsmail Filiz, Hopdedik Ayhan, Afrikalı Ali, Adem Metan, Uğur Bozdağ ve Ersin Düzen'in aralarında bulunduğu, sanat ve spor dünyasından dizi oyuncularına kadar çok sayıda ünlü, halkı selamladı.

Sanatçılar ve protokol üyeleri, Alişan öncülüğünde "Türkiyem" şarkısını seslendirdi. Linet de "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısını okudu.

Daha sonra sanatçılar, ellerinde Türk bayraklarıyla platforma çıkarak, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara FETÖ'nün darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Programda, darbe girişiminde şehit edilenler, isimleri tek tek okunarak, "burada" yanıtıyla anıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam