reklam
reklam

Kartal Belediyesi’nden  Anneler Günü'ne Özel Karanfil Hediyesi

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2020, Perşembe - 11:32   Okunma Sayısı: 103991
Ramazan Ayı nedeniyle hazırladığı 20 bin gıda kolisini, tek tek adreslere giderek vatandaşlara ulaştıran Kartal Belediyesi, Anneler Günü’nü de unutmadı. Gün boyu süren erzak kolisi dağıtımlarında Anneler Günü dolayısıyla kadınlara karanfil hediye edildi.

Bağışlar ve belediyenin olanakları ile hazırlanan Ramazan erzak kolilerinin dağıtımı hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara, içinde temel gıda malzemelerinin yer aldığı gıda kolilerini ulaştıran Kartal Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonu da dağıtımlarına devam etti.

Hafta sonu boyunca; Yalı, Topselvi ve Yunus Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında gıda kolisinin yanı sıra vatandaşlara; maske, hijyen kiti ve Ramazan pidesi dağıtıldı.

Gün boyu süren dağıtımlarda ekiplerle birlikte vatandaşları tek tek ziyaret eden Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri de 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla  kadınlara karanfil vererek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kutlama mesajını kendilerine iletti.

Bağışlar ve belediyenin olanakları ile hazırlanan Ramazan erzak kolileri, her gün 11 araçtan oluşan filo ile dağıtılıyor. İki kişiden oluşan ekipler; koruyucu tulum, maske ve eldiven takarak Ramazan kolilerini tek tek adreslere ulaştırıyor. Bu şekilde günde yaklaşık 700 Ramazan erzak kolisi, önceden belirlenmiş adreslere dağıtılırken ekiplerin bir diğer görevi de sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaşın üstündeki vatandaşlara maske ve dezenfektan ulaştırmak. Bu durumdaki kişilerin Komşu İletişim Merkezi’ne yaptıkları başvurulara göre adreslerin ücretsiz maske ve dezenfektan solüsyon ulaştırılıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den Annesiyle Birlikte Anneler Günü Mesajı

Öte yandan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, anneler günü nedeni ile sosyal medya hesabından görüntülü bir mesaj yayımladı.  Görüntülü videoda annesiyle beraber seslenen Başkan Yüksel, "Başta sevgili annem olmak üzere; bizi sevgiyle, emekle büyüten ve her zaman en büyük destekçilerimiz olan tüm annelerimizin ve anne adaylarının #AnnelerGünü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş annelerimizi de rahmetle anıyorum" dedi.   

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam