reklam
reklam

TÜFAD Merhum Halit Önsen’in Adını Bir Şubesine Verdi

Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2020, Perşembe - 11:31   Okunma Sayısı: 93099
Görevi başındayken vefat eden Türkiye Futbol Antrenörler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Halit Önsen’in adı Beşiktaş’taki dernek şubesine verildi.

TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Hasan Aslan, geçtiğimiz sene vefat eden Halit Önsen’in adının Beşiktaş Barbaros Bulvarındaki Dernek Şubesine verildiğini açıkladı. Başkan Aslan, Dernek Yönetim Kurulu’nun telekonferans ile yapılan toplantısında oy birliği ile alınan kararı Önsen’in ailesinin de onayladığını ve Beşiktaş’taki şube merkezinin adının, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği İstanbul Şubesi Halit Önsen Antrenörler Evi olarak güncellendiğini ifade etti.

TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Hasan Aslan “Görevi başındayken vefat eden merhum Başkanımızın adını sonsuza kadar yaşatmak, üzüntümüzü bir nebze de olsa azaltmak ve merhumun hatırasını hatırlamak adına alınan bu karardan sonra Halit Başkanın adını unutturmamaya gayret edeceğiz. Kıymetli bir insandı, ölümü bizleri çok özdü, Allah’tan rahmet dileriz.”

Aslan, TÜFAD İstanbul’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Görevi başındayken vefat eden merhum Başkanımızın adını sonsuza kadar yaşatmak, üzüntümüzü bir nebze de olsa azaltmak ve merhumun hatırasını hatırlamak adına alınan bu karardan sonra Halit Başkanın adını unutturmamaya gayret edeceğiz. Kıymetli bir insandı, ölümü bizleri çok özdü, Allah’tan rahmet dileriz.” dedi.

Aslan ayrıca, Ramazan ayı içinde, ebediyete irtihal eden tüm Antrenörler, futbol adamları ve Halit Önsen için Mevlid-i Şerif programı düzenleneceğini belirtti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam