reklam
reklam

İBB, TOPLU ULAŞIMDA 100 BİN MASKE DAĞITTI

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2020, Pazartesi - 07:54   Okunma Sayısı: 1123269
Toplu alanlarda maske takılmasının zorunla hale getirilmesini ardından, İBB bugün otobüs, metro, metrobüs ve vapurlarda 100 bin maske dağıttı. Başkan İmamoğlu, “Lütfen bu süreçte maske kullanımını alışkanlık haline getirelim” dedi.

Coronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında; pazar yerleri, marketler ve toplu ulaşım araçlarında maske takmanın zorunlu hale gelmesinin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ilk gün toplu ulaşımda 100 bin maske dağıttı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımıyla bugün toplu taşıma araçlarında 100 bin maskenin dağıtıldığını açıkladı.

İmamoğlu, “Metro, metrobüs, vapur ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarında ve kalabalık ortamlarda maske kullanmak artık zorunlu bir tedbirdir, lütfen bu süreçte maske kullanımını alışkanlık haline getirelim” diyerek, toplu bulunulan mekanlarda maske takılmasını istedi.

Maskeler, İBB’ye ait İETT, OTOBÜS AŞ ve ÖHO otobüsleri ile METRO İSTANBUL AŞ’nin işlettiği bütün raylı sistemlerde, ŞEHİR HATLARI AŞ vapurlarında ve İBB’nin denetimindeki özel yolcu motorlarında dağıtıldı.

Araç şoförleri ve güvenlik görevlileri, maskesiz yolculara vererek İstanbulluları toplu ulaşım araçlarına maskeli binmeleri konusunda uyardı. Yolcuların da uygulamadan memnun olduğu gözlendi.

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam