reklam
reklam

Antalya'da gözaltına alınan 3 darbeci komutan adliyeye sevk edildi

Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2016, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 133180

ANTALYA

Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tuğgeneral Mustafa Kaya, Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve eski Burdur Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Antalya 3'üncü Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kaya, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yurdagül ve kendisini sözde "sıkı yönetim garnizon komutanı" ilan eden eski Burdur Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı Albay Karagöz'ün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

Iğdır'da 36 asker gözaltına alındı

Iğdır'da da darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 36 asker gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma doğrultusunda 5. Hudut Alay Komutanlığı'na operasyon yapıldı.

Operasyonda gözaltına alınan Iğdır Merkez Komutanı Piyade Albay Ersöz Kürkçü ile bir yarbay, üç binbaşı, iki üsteğmen, 7 astsubay, 12 uzman erbaş ve 10 sözleşmeli erbaş, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Binbaşılardan ikisinin, darbe girişiminin başarılı olması halinde Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ı gözaltına almakla görevlendirildiği öğrenildi.

Alpman ve Babal, şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğüne getirilişini bina girişindeki merdivenden izledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam