Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2020/04/02/GoYnuYlluY_Hizmet_VakfY_Evde_Kitap_Oku_KampanyasY_BasYlattY_2_VakfYn_Kurucsu_IYnal_AydYnogYlu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Gönüllü Hizmet Vakfı Evde Kitap Oku Kampanyası Başlattı

Eklenme Tarihi: 2 Nisan 2020, Perşembe - 10:37   Okunma Sayısı: 106438
Gönüllü Hizmet Vakfı ve Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle Ataşehir bölgesinde sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların kitap ihtiyaçlarını karşılamak için el ele verdi.  Kampanya çervevesinde Türkiye’nin ilk Gönüllülük Öğretmeni, Öğretim Görevlisi ve Yazar İnal Aydınoğlu’nun “Mutluluk Üzerine”, “Daha İyi Bir Yaşam Üzerine” ve “Yaşamın Anlamı Üzerine”  kitaplarının olduğu 3 kitaptan oluşan 350 tane kitap seti, belediye aracılığıyla evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ulaştırıldı.

Türkiye’nin ilk Gönüllülük Öğretmeni, Öğretim Görevlisi ve Yazar İnal Aydınoğlu “Yaşadığımız bu zor süreci ben de diğer vatandaşlarımız gibi evde geçiriyorum. Televizyona teslim olmayıp, aksine kitap okumayı tercih edecek kişiler, sağlıkları için evde kalmak zorunda oldukları süreyi yeni şeyler öğrenerek ve kendilerini iyi hissederek geçirmiş olacaklar.”

Türkiye’nin ilk Gönüllülük Öğretmeni, Öğretim Görevlisi ve Yazar İnal Aydınoğlu, kurucusu olduğu Gönüllük Hizmet Vakfı’nın ve Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün aracılığıyla Ataşehir bölgesinde sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşların evde daha iyi vakit geçirebilmeleri, kendilerini yalnız hissetmemeleri için yazdığı kitapları ulaştırdı.

Gönüllülük, sevgi, mutluluk gibi temalar üzerine şimdiye kadar 14 kitap yazan İnal Aydınoğlu, ilk etapta “Mutluluk Üzerine”, “Daha İyi Bir Yaşam Üzerine” ve “Yaşamın Anlamı Üzerine” olmak üzere 3 kitaptan oluşan 350 tane kitap setini belediye aracılığıyla ulaştırdı. Ay sonuna kadar 500 tane daha üçlü kitap seti teslim edilecek. Aydınoğlu, başlattığı bu iyilik hareketiyle evde kalan kişilerin psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmelerini ve mutlu olabilmelerini hedefliyor.

Gönüllü Hizmet Vakfı’nın  kurucusu olan  79 yaşındaki İnal Aydınoğlu, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’yle birlikte başlattığı iyilik hareketiyle ilgili şunları söyledi: “Yaşadığımız bu zor süreci ben de diğer vatandaşlarımız gibi evde geçiriyorum. Devlet büyüklerimizin çağrısına, tüm 65 yaş üstü vatandaşlarımızın uyması çok önemli. Evlerinden çıkamayan vatandaşlara, Ataşehir Belediyesi aracılığıyla ‘Mutluluk Üzerine’, ‘Daha İyi Bir Yaşam Üzerine’ ve ‘Yaşamın Anlamı Üzerine’ adıyla kaleme aldığım 3 kitabımı ulaştırmaya karar verdim. Psikolojik olarak hepimizin bu süreçte desteğe ihtiyacı var. Ben de şimdiye kadar yazdığım tüm kitaplarda mutlu, huzurlu, sevgi dolu ve iyi bir yaşamın nasıl yaşanması gerektiğini anlattım. Yaşlılarımızın şu an evdeyken kitaplarımı okuyarak kendilerini daha iyi hissetmelerini, toplumun önemli bir parçası olduklarını hissetmelerini istedim. Televizyona teslim olmayıp, aksine kitap okumayı tercih edecek kişiler, sağlıkları için evde kalmak zorunda oldukları süreyi yeni şeyler öğrenerek ve kendilerini iyi hissederek geçirmiş olacaklar.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam