reklam
reklam

"Bu ülkeyi tanımayanlar bir kez daha yanıldı"

Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2016, Salı - 13:00   Okunma Sayısı: 142365

TBMM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atatürk Havalimanı'na yönelik terör saldırısının ardından çeşitli spekülasyonlar yapıldığını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Türkiye mahvoldu. Artık turizm biter, Türkiye bir daha ayağa kalkamaz' dediler. Bu ülkeyi, bu milleti tanımayanlar bir kez daha yanıldılar. Atatürk Havalimanı'nda, bayramın son gününde, cumhuriyet tarihinin rekor uçak inişi ve kalkışı gerçekleşti."

TBMM İçtüzüğü için muhalefetle görüşülecek

Yıldırım, AK Parti Grubu olarak, bu hafta içinde, Meclisin daha verimli çalışabilmesi için TBMM İçtüzüğü değişikliği konusunda diğer siyasi parti gruplarıyla görüşeceklerini, bir mutabakat oluşacağını ümit ettiğini söyledi.

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam