reklam
reklam

Serap Yağız’dan Kartallı Dinleyenlere Türkü Ziyafeti

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2020, Cumartesi - 09:47   Okunma Sayısı: 109478
Serap Yağız’dan Kartallı Dinleyenlere Türkü Ziyafeti

Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden sanatçı Serap Yağız, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Şubat ayı kültür sanat programları kapsamında Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Serap Yağız’ın naif sesiyle kulakların pasını sildiği konserde sanatçı, türküler, deyişler ve kendi bestelerinin yanı sıra; Aşık Veysel, Zülfü Livaneli, Erkan Oğur, Edip Akbayram gibi birçok üstadın eserlerine de yer verirken, çeşitli yörelerden ezgiler yankılandı.

Serap Yağız “Ben ülkemi gerçekten çok seviyorum, her biriniz benim için çok değerlisiniz.”

Serap Yağız, türküleri seslendirirken ana enstrümanların yanında, elektrogitar ve davulun kullanılması ise katılımcıların büyük ilgisini çekti. Kendisini dinlemeye gelenlere teşekkürlerini sunan sanatçı “Ben ülkemi gerçekten çok seviyorum, her biriniz benim için çok değerlisiniz. Beni dinlemeye gelenlere, bu güzel buluşmaya vesile olan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam