reklam
reklam

Kotex, Kızlar Sahada iş birliği ile Anadolu’daki genç kadınları futbolla güçlendirmek üzere yola çıkıyor

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2020, Cuma - 15:50   Okunma Sayısı: 109592
TFF’nin kadın liglerindeki 5 takım rekabete Kotex sponsorluğunda devam edecek; oyuncular futboldan daha da fazlasını deneyimleyecek

Hijyenik ped pazarının önemli oyuncularından Kotex, kadın futboluna yönelik yatırımlarını artırıyor. Anadolu’daki genç kadınların hayata futbolla tutunup, kendilerini sporla ifade edebilmeleri için geçtiğimiz seneden bu yana Malatya Bayanlar Futbol Takımı’nın sponsorluğunu yürüten Kotex, kadın futboluna odaklı sosyal girişim Kızlar Sahada ile bir iş birliği yaparak etki alanını 5 şehre çıkarıyor. Kotex, Kızlar Sahada iş birliğiyle Malatya’nın yanı sıra Kayseri, İstanbul, Denizli ve Ordu’daki kadın futbolu kulüplerinin A takımlarına destek vermeye başlıyor. Kızlar Sahada ekibinin yürüteceği program kapsamında Kotex, toplam 5 şehirde yer alan Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. liglerinde profesyonel olarak rekabet eden kulüplere sponsor oluyor. TFF’nin kadın liglerindeki 5 takım rekabete Kotex sponsorluğunda devam edecek; oyuncular futboldan daha da fazlasını deneyimleyecek

Kotex, sponsoru olduğu Malatya Bayanlar Futbol Takımı’na ek olarak, Kayseri’de Kayseri Gençlerbirliği Spor Kulübü, Ordu’da Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Denizli’de Horozkent Spor Kulübü ve İstanbul’da Pendik Çamlık Spor Kulübü takımlarının da sponsorluğunu üstlendi. Ancak bu sponsorluk sadece futbolla sınırlı değil, Kotex, Kızlar Sahada ile yaptığı protokol gereği kadın sporculara, futbol tekniklerinin yanı sıra A takım oyuncularına özel tasarlanmış olan Futbolcu Gelişim Programı içeriklerini de ulaştıracak. Bu yeni program kapsamında A takım oyuncularına Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Başarı için Psikolojik Dayanıklılık, Kişisel Marka Olma, Kariyer Yönetimi alanlarında eğitim ve koçluk verilerek oyuncuların kişisel yetkinliklerinin ve kariyer gelişim becerilerinin artırılması hedeflenecek. Kotex’in sponsorluğunu yürüteceği program kapsamında kadın futbolcuların yanı sıra antrenörler ve sporcuların aileleri de bir yıl süreyle, yerinde ve online verilecek eğitim programlarına dahil olacak.

Sektöründeki klişe ve önyargıları yıkmayı hedefleyen, tüketicisine cesur, farklı, modern ve ön kabullerden bağımsız bir iletişim diliyle yaklaşan Kotex, Kızlar Sahada ile gerçekleştireceği futbolcu gelişim programıyla, genç kadınlara içinde oldukları şartları ve yaşadıkları hayat standartlarını kabul etmeyip daha iyisini elde edebileceklerini gösterebilmeyi hedefliyor. Kotex ve Kızlar Sahada ekipleri projenin ilk aşamasında 19 Şubat’ta Kayseri, 21 Şubat’ta Malatya’yı ziyaret etti. Ziyaretler, 25 Şubat’ta Denizli, 27 Şubat’ta İstanbul’da ve 28 Şubat’ta Ordu’da devam edecek. Kotex’in, sponsorluğunu üstlendiği yeni takımların yönetici, teknik personeli ve oyuncularıyla tanışacağı toplantılarına sanat, iş, medya ve spor dünyasından Kalben, Melek Bar Elmas, Banu Yelkovan, Lale Orta ve Fatoş Karahasan gibi alanında tanınmış isimler de eşlik edecek.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam