reklam
reklam

Silahlı saldırıya uğrayan İngiliz milletvekili hayatını kaybetti

Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 140773

LONDRA

İngiltere'de silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralanan anamuhalefetteki İşçi Partisi'nin Milletvekili Jo Cox'un, hayatını kaybettiği bildirildi.

West Yorkshire Emniyet Müdürü Dee Collins, bugün Cox'un seçim bölgesi Birstall Yorkshire'da yaşanan saldırıya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Cox'un hayatını kaybettiğini belirtti.

Collins, aynı olayda 77 yaşında bir erkeğin de saldırıya uğradığını ancak bu kişinin hayati tehlikesi bulunmadığını söyledi.

Milletvekili Cox, 23 Haziran'da yapılacak Avrupa Birliği (AB) referandumunda İngiltere'nin birlik içinde kalması için yürüttüğü kampanya için bir toplantıya katılmak üzere seçim bölgesi Birstall Yorkshire'da bulunduğu sırada saldırıya uğramıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam