Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2020/01/26/12.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Emine Erdoğan Cezayir'de bilgisayar laboratuvarı açtı

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2020, Pazar - 18:31   Okunma Sayısı: 133669
Emine Erdoğan, Cezayir'de Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Şehit Arezki Adjoud İlkokulu Bilgisayar Laboratuvarı'nın açılışına katıldı.

 Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine ErdoğanCezayir'de Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Şehit Arezki Adjoud İlkokulu Bilgisayar Laboratuvarı'nın açılışına katıldı.

Emine Erdoğan, TİKA tarafından donanım desteği verilen Arezki Adjoud İlkokulunu ziyaret etti.

Cezayir Kültür Bakanı Khalida Toumi'nin eşlik ettiği Emine Erdoğan, okulun bilgisayar laboratuvarının açılış törenine katıldı, sınıfları gezdi, TİKA'nın yaptığı tadilat ve teknik ekipman destekleriyle ilgili bilgi aldı.

Emine Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, dost ve kardeş ülke Cezayir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Afrika, doğal zenginlikleri, kültürel birikimi ve güler yüzlü insanlarıyla geleceğe doğru yürümektedir. Umut ediyorum ki 21. yüzyıl Afrika için daha iyi bir yüzyıl olacaktır." dedi.

Yeni nesillerin teknolojik imkanlarla ne kadar çok buluşursa o kadar çok geleceğe hazır ve başarılı olacaklarını dile getiren Emine Erdoğan, şöyle konuştu:

"İşte bugün ülkemizin dostluk eli TİKA tarafından kurulan bu bilgisayar laboratuvarını açıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitim hayatlarına olumlu katkılar sağlamasını temenni ediyorum."

Casbah Belediye Başkanı Ammar Zetili de konuşmasında destekleri için Türkiye'ye ve TİKA'ya teşekkürlerini iletti.

TİKA Başkanvekili Serkan Kayalar da TİKA'nın Cezayir'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Açılışta, Emine Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun eşi Hülya Çavuşoğlu ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın eşi Şule Akar da eşlik etti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam