reklam
reklam

CHP Maltepe’de nöbet değişimi

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2020, Salı - 11:04   Okunma Sayısı: 152662
CHP Maltepe’de gerçekleşen 13. Olağan İlçe Kongresi seçimlerinde 195 oy ile seçilen Ali Cengiz Erol, “Makamlardan ders almaya gelmiyorum. Oturduğum makama ders vermeye geliyorum. Çünkü kırgınlıklar oldu. Olmasın. Herkesi burada görüyorum. Son derecede mutluyum. Burada da hiçbir delegeye bana oy verin diye talep açmadım. Blok liste dedik, çarşafa döndü liste. Daha güzel oldu. Tebrik ediyorum. Kutluyorum bu örgütü yürekten.” dedi.

CHP Maltepe önceki dönem İlçe Başkanı Savaş Yücel, “Makamlar gelip geçicidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak partimizin emrinde, sonraki süreçlerde de hizmet etmeye devam edeceğiz.” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Örgütü’nde gerçekleşen 13. Olağan İlçe Kongresi’nde 195 oy ile seçilen Ali Cengiz Erol, mazbatasını aldı. CHP Maltepe İlçe Binası’nda gerçekleşen törende konuşan önceki dönem İlçe Başkanı Savaş Yücel, “Makamlar gelip geçicidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak partimizin emrinde, sonraki süreçlerde de hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçe Başkanımızın yanında halkın iktidarlığını kurmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bizim birbirimizle değil, bu ülkeyi sorunlu kılanlar ile mücadele etme zorunluluğumuz var.” İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol’a başarılar dileyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bizim birbirimizle değil, bu ülkeyi sorunlu kılanlar ile mücadele etme zorunluluğumuz var. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, ülkemiz için, Mustafa Kemal Atatürk için. Gönül koymaya hiçbirimizin hakkı yok.” dedi. Kongre sürecinin tamamlanmasına ve seçilmesine ilişkin konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, “Kırgınlıklar oldu mu? Oldu. Salonda da oldu. Ben şuna üzüldüm. Bir il delegeliği için benim gönül kabemi yıktılar. Ben ilçe başkanı seçilince, arşa mı erdim? Ne oldu? Mevkiler, makamlar gelip geçicidir. Makamlardan ders almaya gelmiyorum. Oturduğum makama ders vermeye geliyorum. Çünkü kırgınlıklar oldu. Olmasın. Herkesi burada görüyorum. Son derecede mutluyum. Burada da hiçbir delegeye bana oy verin diye talep açmadım. Blok liste dedik, çarşafa döndü liste. Daha güzel oldu. Tebrik ediyorum. Kutluyorum bu örgütü yürekten.” dedi.

  

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam