reklam
reklam

AYGAD yine farkını gösterdi

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2020, Salı - 10:39   Okunma Sayısı: 163036
Bölgede görev yapan gazetecileri bir çatı altında toplamak için büyük çaba sarfeden Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği'nce (AYGAD) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte "Altın İmza Ödülleri” de sahiplerini buldu. Elite World Asia'da düzenlenen törende, ödüle layık görülen belediye başkanlarına, milletvekillerine, spor ve sanat dünyasından isimlere, STK'lara ve iş insanlarına ödüller verilirken dallarında başarılı olan basın mensupları da unutulmadı. Gecenin en çok ilgi gören isimlerinden biri Türk siyaset tarihinde eşi görülmemiş bir başarıya imza atan ve AK Parti ile MHP adayları karşısında bağımsız olarak seçim kazanan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin oldu. “Basın toplumun aynasıdır” Törende konuşan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, medya etiğinin büyük önem teşkil ettiğini belirterek, "Basın dünyasının etik ve ahlaki durumu, toplumun diğer katmanlarına da yansır. Dolayısıyla basın toplumun aynasıdır. Zira bir toplumun kültürü, tarihi, dil ve diğer etkenleri etik değerleri biçimlendirilir. Bir toplumun kültürü, tarihi, sosyal durumu, ahlak ve etik değerlerini gelecek nesillere aktarmak için basının önemi büyüktür." ifadelerini kullandı.

    

“Teknoloji basının önemini arttırdı” Ödüle layık görülen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz şunları söyledi: "Aslında teknolojik gelişmeler gerçek gazetecilerin ve sizler gibi kıymetli basın mensuplarının önemini daha çok vurguladı. Sizin gibi ülkesinin yanında olan insanların kıymetini her gün görüyoruz ama en çok da 15 Temmuz’daki dik duruşunuzla, sağlam duruşunuzla ülkemize nasıl sahip çıktığınızı kamuoyunda gösterdiniz ve toplumumuza, devletimize sahip çıktınız." diye konuştu. “Gazeteciler doğru haberi milletle buluşturmaya devam edecektir” Ödül alan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise "Ben inanıyorum ki, gazeteciler bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilkeli bir duruşlarıyla doğru haberi milletle buluşturmak adına, alın terini, emeğini seferber edecektir. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Bu ödülü biz burada huzur içinde olalım diye cepheden cepheye koşan Mehmetçiklerimiz adına alıyorum." dedi. “AYGAD önemli bir misyon üstlendi” Törende ödül alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise şunları söyledi: "AYGAD, yerel medyanın güçlenmesi için önemli bir misyon üstlendi.

   

Medyanın varlığı biz siyasetçiler için oldukça önemli. Halkımızın gözü kulağı olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." KİMLER ÖDÜL ALDI? Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "AA Genel Müdürü Şenol Kazancı, TRT spor yorumcusu Erdoğan Arıkan, Kök hücre, gen hücre ve kanser konusunda araştırmalar yapan Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin Milliyet Gazetesi spor yazarı Aksal Yavuz Milli karateci Alparslan Yamanoğlu Dünya Ticaret Merkezleri Birliği Başkanı Mirze Şimşek İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık Radyocu Yusuf Erbaş İş insanı Arzu Yılmaz TRT Haber spikeri Fuat Kozluklu Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner Program sunucusu Melih Altınok Programcı Didem Arslan Yılmaz

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam