reklam
reklam

Kadıköy’de kurslara denetim

Eklenme Tarihi: 8 Ocak 2020, Çarşamba - 10:07   Okunma Sayısı: 128310
Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, ilçede ikamet eden vatandaşların yanı sıra çevre ilçelerden hatta Avrupa yakasındaki ilçelerden gelen kursiyerlere hizmet veriyor.

350’nin üzerinde bkranşta onbinlerce yetişkine eğitim veren Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Kadıköy İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri Mehmet Tüzen ve Hacı Hasan Kozan, geçtiğimiz günlerde Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap ile birlikte kursları ziyaret etti ve denetimlerde bulundu. Kuşdili Eğitim Merkezi’nden başlayan ziyaret ve denetimlerde ikinci durak Fenerbahçe Orduevi oldu. Eğitimi kursiyerlerin ayağına götüren Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nin Fenerbahçe Orduevi’ndeki kurslarına lojmanlarda ikamet eden emekli subaylar ile subay eşleri katılıyor. Ziyaretlerde üçüncü durak ise Mehmet Sait Aydoslu İşitme Engelliler Okulu Özel Eğitim Kursları ve Çini Kursu oldu. Kursiyerlerle görüşen Şube Müdürleri gelen talepleri de not etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ-BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam