reklam
reklam

“Omar ve Biz” 7. Uluslararası Antakya Film Festivali’nden “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü ile döndü...

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2020, Perşembe - 10:14   Okunma Sayısı: 108394
Yönetmenliğini başarılı çift Maryna Er Gorbach ve Mehmet Bahadır Er’in yaptığı “Omar ve Biz” filmi yılın son festivali 7. Uluslararası Antakya Film Festivali’nden “En iyi Erkek Oyuncu” Ödülü ile döndü.

 

Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm tarafından, 20-26 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Antakya Film Festivali’nin ‘Altındefne’ ödülleri açıklandı.

“Omar ve Biz” filminindeki başarılı performansla “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne Cem Bender layık görüldü.

Yönetmenlerden Mehmet Bahadır Er; Zor bir karakteri başarıyla hayata geçiren Cem Bender’e profesyonelliği, disiplini ve insanlığı ile filme kattıkları için teşekkür etti, bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini” belirtti.

Omar ve Biz, Türkiye | Yunanistan sınırında yaşayan emekli komutan İsmet (Cem Bender)’in komşusu Sabri (Menderes Samancılar)’nin hayatını kurtaran iki göçmeni evinde misafir etmeye başlaması ile istemediği iki yeni komşusuyla arasındaki derin çatışmalı hikâyeyi anlatıyor.

Kültür Bakanlığı destekli ve TRT ortaklığı ile çekilen “Omar ve Biz”festival yolculuğuna 35.Varşova Film Festivali’nde aldığı ödül ile başladı, ilk gösterimin ardına yeni yıla kadar geçen iki buçuk ayda 11 ulusal ve uluslararası festivale katıldı ve 9. Malatya Uluslararası Film Festivali , 7. Kayseri Film Festivali’nin ardına şimdi de 7. Uluslararası Antakya Film Festivali’nden ödül ile döndü...

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam