reklam
reklam

KAÇUV Umut Şenliği ile 2020’ye Umut Dolu Bir Merhaba dedi

Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2019, Pazartesi - 10:39   Okunma Sayısı: 115079
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’nde KAÇUV gönüllülerini, kanser tedavisi tamamlanmış çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi. Grand Cevahir Otel’de düzenlenen şenlikte, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

GAMZE YILMAZ/İSTANBUL 

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’ni Grand Cevahir Otel’de düzenledi. Şenliğe, tedavileri tamamlanmış ya da sağlık durumu daha iyi olan çocuk ve ailelerinin yanı sıra KAÇUV gönüllüleri de katıldı. 2020’e mutlu bir başlangıç yapmak için gerçekleştirilen etkinlikte, yüz boyama atölyesinden sosis balon atölyesine kadar birçok farklı atölye düzenlendi. Grand Cevahir Otel’in ikramlarıyla tatlanan şenlik, hediye dağıtımı ve pasta merasiminin ardından sona erdi.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’nde KAÇUV gönüllülerini, kanser tedavisi tamamlanmış çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi. Grand Cevahir Otel’de düzenlenen şenlikte, çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), KAÇUV Umut Şenliği’ni Grand Cevahir Otel’de düzenledi. Şenliğe, tedavileri tamamlanmış ya da sağlık durumu daha iyi olan çocuk ve ailelerinin yanı sıra KAÇUV gönüllüleri de katıldı. 2020’e mutlu bir başlangıç yapmak için gerçekleştirilen etkinlikte, yüz boyama atölyesinden sosis balon atölyesine kadar birçok farklı atölye düzenlendi. Grand Cevahir Otel’in ikramlarıyla tatlanan şenlik, hediye dağıtımı ve pasta merasiminin ardından sona erdi. Sağlıklarına kavuşan çocukları, ailelerini ve gönüllüleri böyle bir şenlikte buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen KAÇUV Genel Müdür Yardımcısı Füsun Aymergen, şunları söyledi: “Bizim için çocuklarımızın sağlığına kavuşmasından daha büyük bir mutluluk yok. Bu şenlikte hem onların yeni hayatını hem de umutla baktığımız yeni bir yılı kutladık. Etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Grand Cevahir Otel’e ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bütün çocuklarımızın sağlıkla gülümsediği bir yıl geçirmeyi diliyoruz.”Sağlıklarına kavuşan çocukları, ailelerini ve gönüllüleri böyle bir şenlikte buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen KAÇUV Genel Müdür Yardımcısı Füsun Aymergen, şunları söyledi: “Bizim için çocuklarımızın sağlığına kavuşmasından daha büyük bir mutluluk yok. Bu şenlikte hem onların yeni hayatını hem de umutla baktığımız yeni bir yılı kutladık. Etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Grand Cevahir Otel’e ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bütün çocuklarımızın sağlıkla gülümsediği bir yıl geçirmeyi diliyoruz.”%MCEPASTEBIN%

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam