reklam
reklam

Avrupa Şampiyonu Sude’den Sancaktepeli İşadamı Yücel Aydın’a nezaket ziyareti

Eklenme Tarihi: 19 Kasım 2019, Salı - 10:43   Okunma Sayısı: 148623
İspanya'da gerçekleştirilen Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda +59 kilo kategorisinde birinci olarak ülkemize altın madalya kazandıran Sude Yaren Uzunçavdar, Sancaktepeli İşadamı Yücel Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

SANCAKTEPE 

Sude Yaren Uzunçavdar beraberinde Milli Antrenör olan Babası Serkan Uzunçavdar ve Serkan Avcu ile birlikte Samandıra’da İş yeri bulunan İşadamı Yücel Aydın’ı ziyaret ettiler.

Sancaktepe ilçesinin sevilen İşadamlarından  Yücel Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yücel Aydın; “Bizimkisi memleket sevdası, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden  Sude Yaren Uzunçavdar kızımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. “ ifadelerinde bulundu.

Yücel Aydın, Şubat 2020’de  İsveç’te yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Sude Yaren Uzunçavdar’a başarılar diledi. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ-TEYFİK ERK

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam