reklam
reklam

ÖZTÜRK YILMAZ’DAN YENİ BİR PARTİNİN AYAK SESLERİ

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2019, Cuma - 11:49   Okunma Sayısı: 138710
Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz İstanbul yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Basın mensuplarıyla buluşan Yılmaz, yeni bir parti kurma hazırlığını ve partisinin yelpazesinde alacağı ilkeleri ve konuları basın mensuplarıyla paylaştı.

Yılmaz, “Hepimiz Buradayız” sloganıyla kuracağı yeni partisindeki hedefin sadece klasik bir siyasi parti kurmak olmadığını amaçlarının Türkiye'de radikal, köklü değişiklikler yapacak bir siyasi partinin ilk adımını atmak olduğunun altını çizdi .

Öztürk Yılmaz, yeni bir partiye neden ihtiyaç duyulduğunu ise şu sözlerle katardı: “Parti oluşumunu şunun için başlattım siyasette iktidar ve muhalefet partisinin yürüttükleri politika açısından  aynılaştığını düşünüyorum. Bir çıkış lazımdı Türkiye için bu çıkışı artık sadece sağ kesimle veya sadece sol kesimle  ya da belli bir etnik kesimle bu işin içinden çıkmanın mümkün olmadığını görüyoruz. Dünya da hızlı gelişmeler oluyor ancak Türkiye içe gömülmüş durumda. Bundan çıkış yolu için yeni bir strateji gerekiyordu onunda Türkiye’de olmadığını üzülerek görüyoruz. Bunun için yeni bir oluşuma adım atmaya karar verdik”. Partisinin temel ilkelerinin bireyin özgürleştirilmesi ve zenginleştirilmesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, devletin adalet, liyakat, demokrasi ve hukuk temeline dayandırılarak A’dan Z’ye kurumsallaştırılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam