reklam
reklam

CHP Antalya'da kampa giriyor

Eklenme Tarihi: 20 Mayıs 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 136245

ANKARA

Van'da partisinin il başkanlarıyla geçen hafta bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu hafta sonu da milletvekilleriyle Antalya kampında buluşacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 2019'daki genel seçimleri hedef olarak belirleyen CHP, toplantı trafiğini artırıyor.

İl başkanları toplantılarını rutine çevirmek isteyen Kılıçdaroğlu, 45 günlük periyotlar halinde çeşitli illerde bu toplantıları düzenleyecek.

Bugün dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulundaki oylamasına katılacak Kılıçdaroğlu, daha sonra Antalya'ya hareket edecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Belek'te bir otelde gerçekleştirilecek kampta partisinin milletvekilleriyle buluşacak.

İki gün sürecek kampta hem parti örgütlerinin durumu ele alınacak hem de son siyasi gelişmeler değerlendirilecek.

PM toplantısı da yapılacak

CHP'nin 3 ayda bir gerçekleştirdiği ve genellikle parti genel merkezinde düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısı da yine Antalya'da yapılacak.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam