reklam
reklam

FİSKOBİRLİK Giresun kalite fındığın kilogramını 17,25 liradan alıyor

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2019, Çarşamba - 12:48   Okunma Sayısı: 104783
FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Giresun kalite fındığın kilogramını 17,25 liradan aldıklarını belirterek, "Alım fiyatımız hem serbest piyasa hem de TMO rakamlarının üzerine çıkmış durumda." dedi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da serbest piyasada fındık fiyatının 17 liraya yükseldiğini, pazar ile TMO'nun alım fiyatının eşitlendiğini söyledi.

Birlik olarak alımlarda fiyat politikasını serbest piyasaya göre şekillendirdiklerini ifade eden Bayraktar, çiftçilerden, pazarda oluşan rakamın bir miktar üzerinde ürün kabulü gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Bayraktar, bugün serbest piyasa ve TMO'da Giresun kalite fındık fiyatının 17 lira olduğunu belirterek, "Birlikte ise 17,25 lira. FİSKOBİRLİK olarak alım fiyatımız hem serbest piyasa hem de TMO rakamlarının üzerine çıkmış durumda. Bize getirilecek her ürüne de talibiz." diye konuştu.

Alımlarda peşin ve emanet sistemi politikasını izlediklerini bildiren Bayraktar, çiftçilerin ürün bedellerini hemen alabilecekleri gibi daha sonra değerlendirmek için ürünlerini emanete de bırakabileceklerini belirtti.

Beklentileri doğrultusunda alımları sürdürdüklerini söyleyen Bayraktar, TMO adına da çiftçilerden ürün kabulü yaptıklarını ifade etti.

Bayraktar, Birlikte levant kalite fındık fiyatının ise 16,75 lira olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam