reklam
reklam

ALBARAKA TÜRK SPONSORLUĞUNDA “DİLSİZ” FİLMİ SEYİRCİSİ İLE BULUŞUYOR

Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2019, Salı - 10:50   Okunma Sayısı: 208717
Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk’ün destek olduğu ‘Dilsiz Filmi’, 7. Boğaziçi Film Festivali kapsamında; "En İyi Uluslararası Uzun Metraj Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Erkek Oyuncu" ve "Jüri Özel Ödülleri" olmak üzere 5 ödül için yarışıyor. 

 

İSTANBUL

Uluslararası festivallerde dünya prömiyerlerini yapan, Rasathane Film’ in yapımını, Murat Pay’ın yönetmenliğini üstlendiği “Dilsiz” filmi, usta hattat ile genç bir ressamın yollarının kesişmesini konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Ozan Çelik, Mim Kemal Öke, Vildan Atasever, Emin Gürsoy yer alıyor.

Albaraka Türk olarak hat sanatını sahiplendiklerini ve bu alanda yıllardır “Uluslararası Hat Yarışması’na ve ‘Uluslararası Hat Sergisi’ne ev sahipliği yaptıklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ; “Kültürel mirasımız olan hat sanatını önemsiyor ve gelecek kuşaklara aktarılmasını amaçlıyoruz. Bu konuda yıllardır Albaraka Türk olarak bu konuyu destekliyor ve bu alanda hem yurtiçi hem de yurtdışında çeşitli sergilere ev sahipliği yapıyoruz. Murat Pay’ın yönetmenliğinde gerçekleşen ‘Dilsiz’ Filmine destek olmaktan memnuniyet duyduk” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam