reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Mersin Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 145374

MERSİN

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Mersin Altın Palmiye Ödülleri", düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bir otelde düzenlenen ve sunuculuğunu Şebnem Schaefer ile Cem Kılıç'ın yaptığı ödül törenine, kültür, sanat, sinema ve spor camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın açılış konuşmasının ardından, halk oylamasıyla belirlenen ödüllerin Sinema Ödülleri kategorisinde, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Saadettin Erbil, "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne layık görüldü.

Filmlerinden kısa bir kesit gösterilen merhum Erbil'in ödülünü oğulları Mehmet Ali Erbil ile Mustafa Erbil, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın elinden aldı.

Aynı kategoride, Salih Güney'e "Yeşilçam Yaşam Boyu Başarı Ödülü", Erkan Petekkaya'ya "Yılın Erkek Sinema Oyuncusu", Serkan Şengül'e "Yılın Yardımcı Sinema Oyuncusu Ödülü" verildi. "Fatih'in Fedaisi Kara Murat" filminin yapımcısı Fatih Usta da hem "Yılın En İyi Aksiyon Filmi Ödülü"nü hem de "Yılın Yapımcısı Ödülü"nü aldı. 

Hagi sarı-kırmızılı pastayı kesti

Spor Kategorisi'nde Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" takdim edildi.

Ödülünü aldıktan sonra teşekkür konuşması yapan Hagi, daha sonra sarı ve kırmızı renklerden oluşan pastayı kesti.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da "Yılın Futbol Adamı Ödülü"nü aldı. 

"Türkiye'de her şeyi özledim"

Gheorghe Hagi, "Türkiye'de en çok neyi özlediniz" şeklindeki soruya, "Türkiye'de her şeyi özledim. Burada her şey o kadar güzeldi ki her zaman başarılıydık, kazandık, bunun için kendimi iyi hissettim. Bu benim için de ailem için de geçerli. Her zaman Türkiye'ye seve seve dönerim." yanıtını verdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam