reklam
reklam

Bakan Çelik'ten kırsaldaki yatırımcıları rahatlatan haber

Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2016, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 128515

ANKARA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı kapsamında yürütülen 9 ve 10'uncu etap projelerin bitiş sürelerinin 3 Ekim'e uzatıldığını bildirdi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünce 2006 yılından itibaren Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı'nın yürütüldüğünü hatırlattı.

Bakan Çelik, programla, doğal kaynaklar ve çevrenin korunması, kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsal toplumda belirli bir kapasitenin oluşturulmasına yönelik uygulamaların hayata geçirildiğini bildirdi. 

Çelik, Bakanlık tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı kapsamında yürütülen ve 3 Mayıs'ta bitmesi gereken 9'uncu etap ve 1 Haziran'da bitmesi gereken 10'uncu etap projelerinin tamamlanamayacağının anlaşılması üzerine, yatırımların bitiş sürelerinin 3 Ekim'e uzatıldığını belirtti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam