reklam
reklam

Süper Lig'e yükselme heyecanı son haftaya taşındı

Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2016, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 134193

İZMİR

 PTT 1. Lig'de Adanaspor'un ardından doğrudan Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip Multigroup Alanyaspor veya Kardemir Karabükspor olacak.

Ligde 33. haftada 1-0 geriye düştükleri maçlarda Multigroup Alanyaspor, Göztepe'yi, Kardemir Karabükspor da lider Adanaspor'u uzatma bölümünde bulduğu gollerle aynı skorlarla 2-1 yenerek Süper Lig umutlarını son haftaya taşıdılar.

60 puana sahip Multigroup Alanyaspor'un play-off mücadelesini sürdüren Giresunspor'a konuk olacağı son haftada 59 puanlı Kardemir Karabükspor ise herhangi bir iddiası bulunmayan Göztepe ile İzmir'de karşılaşacak.

İki takımın sezon sonunda olası puan eşitliğinde yıl içindeki maçlarında sonuçların aynı olması nedeniyle genel averaja bakılacak. Son hafta öncesinde Multigroup Alanyaspor'un "+22", Kardemir Karabükspor'un ise "+13" averajı bulunuyor.

Play-off yarışı

Adana Demirspor'un dördüncülüğünü garantilediği ligde, play-off barajında 3 ekip bulunuyor. 50 puanlı Giresunspor'un yanı sıra kırk dokuzar puana sahip Balıkesirspor ile Vartaş Elazığspor son haftaya play-off umuduyla giriyor. Bu takımlardan ikisi daha adını play-off'a yazdıracak.

Giresunspor'un ilk 2 iddiasını sürdüren Multigroup Alanyaspor'u ağırlayacağı son haftada Balıkesirspor, 1461 Trabzon'u konuk ederken, Vartaş Elazığspor ise Adanaspor deplasmanında puan arayacak.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam