reklam
reklam

Yeminim Var Filminin Erzurum’daki Çekimleri Tamamlandı 

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2019, Perşembe - 10:29   Okunma Sayısı: 290252
Yapımcılığını Erzurumlu kuzenler Tuğrul Bakın ve Selim Kılıç, yönetmenliğini ise Ömer Korkmaz'ın yaptığı "Yeminim Var " filminin Erzurum'daki tarihi mekanlarda çekimi sona erdi.

Yeşilçam’ın 1980 sonrasına damgasını vuran  başarılı oyuncularından Yaşar Alptekin'in başrolünü oynadığı ve Şükrü Tekin,Hüseyin Şahin, Şükran Çağman, Engin Aksu ve Muzaffer Ağca gibi usta isimlerin  de rol aldığı filmde bundan  20 yıl önce Erzurum'da yaşanan tarihi eser kaçakçılığı sırasında bir kişinin öldürülmesi ve sonrasında yaşanan olaylar ele alınıyor. Bazı sahnelerinde Erzurumluların da rol aldığı filmde, Dadaşlar film ekibine sahip çıktılar ve misafirperverliklerini en içten şekliyle  gösterdiler.

Filmin yapımcılığını  kuzeni Çağrı Kılıç ile birlikte üstlenen Tuğrul Bakır,  Erzurum'u tanıtmak için başladıkları projede kimsenin böyle bir başarı yakalayacaklarına inanmadığını söyledi. Bakır, "Tek amacımız Erzurum'daki gençlerin kahve köşelerinde oturmalarını değil, sanata, filme yönelmelerini sağlamak, Onların kültürel bakımdan gelişmesini sağlayan kitle oluşturmak" dedi.

Filmin başrol oyuncusu olan Yaşar Alptekin çekimlerin yaklaşık bir aydan beri sürdüğünü belirtti. Film ekibiyle birlikte uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade eden Alptekin, vatandaşlardan gördüğü ilgiden de memnun olduğunu bildirdi. Erzurum'u tanıtacak filme destek beklediklerini vurgulayan Alptekin, izleyenlerin beğeneceği bir eser ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Filmde komiser rolüyle izleyeceğimiz Şükrü Tekin de “ Usta bir kadroyla ve güzel bir hikayeyle yola çıktık. Uyumlu bir kadroyla çalıştık ve güzel bir dönemde çekimi gerçekleştirdik. Filmde komiser rolünü üsleniyorum. Erzurumluluklara misafirperverlikten ötürü çok teşekkür ediyorum.  Dadaşlar film ekibine sahip çıktılar ve misafirperverliklerini en içten şekliyle gösterdiler. Tüm izleyicileri filmimize bekliyoruz. “ dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam