reklam
reklam

KidzMondo’da Okula Dönüş Festivali 6 Ekim'e kadar devam edecek

Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2019, Çarşamba - 12:38   Okunma Sayısı: 133051
Tatil bitti, okul heyecanı başlıyor! Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo, yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcında çocuklar için renkli etkinliklerden oluşan bir festival düzenliyor.

Çok daha fazla eğlence!

Çocuklara sınırsız eğlence imkanı sunan KidzMondo’nun deneyimli sanat ekibinin hazırladığı okula dönüş etkinlikleri, çocukları daha fazla mutlu edecek ve keyiflendirecek.KidzMondo’da 6 Ekim’e kadar her hafta sonu devam edecek olan etkinlikler arasında atölyeler, sergiler, özel dans şovlar ve meddah oyunları da olacak.

Yaratıcılık atölyelerinden sergilere…

Hayal gücünde sınır tanımayan çocuklar, Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi’nde rengarenk boyalarla düşlerinin peşinden gidecek, kendi sanat eserlerini yapacak. 1 Pati 1 Aşk Derneği ile birlikte gerçekleşecek Kedi Evi Yapım Atölyesi’nde ise sokak kedileri için yuva yapacak.

KidzMondo Yaz Kampı’na katılan minik sanatçıların kamp süresince yaptıkları eserlerden oluşan Geri Dönüşüm Sergisi, KidzMondo Okula Dönüş Festivali kapsamında çocukların beğenisine sunulacak. Ayrıca sahnelenecek ‘meddah oyunu’ çocuklar kadar ebeveynlerin de ilgisini çekecek. KidzMondo dans ekibi tarafından sunulacak step dans ise tüm çocukların katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam