reklam
reklam

AKILLI TELEFONLARI POS CİHAZINA ÇEVİREN ALBARAKA ALNEO KULLANIMA AÇILDI

Eklenme Tarihi: 2 Eylül 2019, Pazartesi - 09:05   Okunma Sayısı: 159742
AKILLI TELEFONLARI POS CİHAZINA ÇEVİREN ALBARAKA ALNEO, PLAY STORE’DAN SONRA APP STORE’DA DA KULLANIMA AÇILDI

 

İSTANBUL

Albaraka Türk’ün, KOBİ’ler için “POS”, KOBİ’lerin müşterileri için ise “Cüzdan” uygulamasından oluşan Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO, Play Store’un ardından App Store’da da kullanıma açılarak tüm kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Dünyanın en iyi katılım bankası olma hedefini sürdüren ve dijital yatırımları büyümenin en stratejik noktalarından biri olarak gören Albaraka Türk, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerinin hayatını kolaylaştıran dijital platformlarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu vizyon doğrultusunda şubat ayında tanıttığı Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO’yu geçtiğimiz aylarda Play Store’da erişime açan Albaraka Türk, iOS sistemini tercih eden tüketiciler için uygulamayı App Store’da da kullanıma sundu.

ALNEO, Albaraka Türk’ün üye işyerlerinin geleneksel POS cihazı kullanmadan tüm kredi kartlarından, zaman-mekân bağımsız, QR kod ve SMS gibi kanallardan doğrudan ödeme yapabildiği, Alneo üyesi müşterilerin de “Alneo Cüzdan” ile istediği kredi kartını kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekleri bir platform. Kullanıcılar ALNEO uygulamasını artık hem Google Play Store’dan hem de App Store’dan diledikleri gibi kolay ve zahmetsizce indirerek Android ve iOS işletim sistemli telefonlarında kullanabilecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam