reklam
reklam

maNga DATÇA’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2019, Perşembe - 12:52   Okunma Sayısı: 129672
Yeni albüm hazırlığı içerisinde olan ve aynı zamanda konserlerine hız kesmeden devam eden Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü gruplarından maNga, Kerki Solfej konserleri kapsamında Datça’da hayranlarıyla buluştu.

Konserde eylül ayında çıkacak yeni albümünde yer alan ‘Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile’ şarkısını da seslendiren maNga, şarkının cover versiyonuyla müzikseverlerden tam not aldı. Özel sahne şovları ve güçlü performanslarıyla baş döndürücü bir konsere imza atan grup, hayranlarına yine doyumsuz anlar yaşattı.

 

SAHNEDE DEĞİŞ TOKUŞ

 

Konserin bir bölümünde hayranının maNga yazılı bandını alan Ferman Akgül, kendi şapkasını da hayranına vererek değiş tokuş yaptı. Grup çok sevilen ‘Hayat Bu İşte’ parçasını da seslendirip konseri dinleyenlerden büyük alkış alınca Ferman Akgül, “İlginize teşekkür ederiz. Bu şarkı bence İstanbul’u en iyi anlatan şarkıdır” dedi.

Sahnede kaldığı süre boyunca muhteşem bir performansa imza atan maNga, konser sonunda hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.

Grup bu akşam da Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alacak.

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam