reklam
reklam

Azez'de terör saldırısı: 2 ölü

Eklenme Tarihi: 27 Ağustos 2019, Salı - 11:55   Okunma Sayısı: 106242
Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde, minibüsün geçişi sırasında yola tuzaklanan mayının patlaması sonucu 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Suriye’nin kuzeyindeki Azez ilçesinde, yola tuzaklanan mayının patlaması sonucu 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Kilis'in karşısındaki Suriye topraklarında yer alan Azez'in güneyinde Kefer Kelbin yolunda yolcu dolu minibüsün geçişi sırasında tuzaklanmış mayın patladı.

Araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Dün akşam saatlerinde de Azez ilçe merkezine havan saldırıları yapılmış, boş arazilerin hedef alınmasıyla ölen ya da yaralanan olmamıştı.

Güvenlik güçleri her iki saldırıyı da terör örgütü YPG/PKK'nın düzenlediği ihtimali üzerinde duruyor.

Azez'in güneybatısındaki Tel Rıfat ilçesini işgal eden terör örgütü, sık aralıklarla Azez'deki sivil yerleşimleri hedef alıyor.

Son saldırının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus mevkidaşı ile Suriye konusunu görüşmek üzere Moskova'da olduğu sırada düzenlenmesi dikkati çekti.

Türkiye ve Rusya arasında Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'ndan bu yana terör örgütünün Tel Rıfat'taki varlığı ile ilgili görüşmeler sürüyor.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam