reklam
reklam

Smart Future World Expo İçin Geri Sayım Başladı

Eklenme Tarihi: 10 Ağustos 2019, Cumartesi - 09:25   Okunma Sayısı: 173832
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu teknolojik atılım ve ihracat seferberliği doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle organize edilen Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo, “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

İSTANBUL

Smart Future World Expo’da yapay zeka, bulut bilişim, IoT ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojiler konuşulacak

Smart Future World Expo dijital dönüşüm ve akıllı teknolojiler temelinde geleceği tartışan Türkiye ve bölgenin en önemli zirve ve fuarı. World Expo her yıl özenle seçilip tasarlanan temalarla dönüşümün öncüsü firma ve kurumların yer aldığı fuar alanı, eş zamanlı konferansları barındıran zirve, üst düzey yöneticileri bir araya getiren C-Level network alanı, dijital teknoloji temelli girişimci projeleri ve yatırımcı potansiyeli oluşturan proje pazarı gibi tamamlayıcı etkinlikleri bir araya getiren kapsamlı konseptiyle bu alanda fark oluşturmuştur.

Smart Future World Expo’da yapay zeka, bulut bilişim, IoT ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren teknolojiler konuşulacak. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu teknolojik atılım ve ihracat seferberliği doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle organize edilen Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future Wolrd Expo 2019 Akıllı Teknolojiler Zirve ve Fuarı, 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Smart Future World Expo’da, geleceğin akıllı teknolojileri ve bu teknolojilerin ülkemizin şehirleri ve sanayisine getirdiği yeni yaklaşımlar ele alınacak.

Geleceğin Akıllı Teknolojileri Smart Future Expo’da Konuşulacak

Bakanlıkların, yerel yönetimlerin, üniversitelerin ve sektör lideri firmaların yerlerini alacağı dev organizasyonda; Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehir ve Yapı ile Girişimcilik temaları eş zamanlı olarak işlenerek bilişim, yazılım, otomasyon, elektronik ve şehircilik başta olmak üzere gelişen IoT, yapay zeka,bulut bilişim ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren akıllı teknolojilere değinilecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere bakanlıklar; İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası (İTO),Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED), Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD), Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından desteklenen Smart Future World Expo 2019 sektör lideri firmaların işbirliği ile akıllı gelecek ekosistemini kurgulamayı hedefliyor.

Bu Alandaki En Kapsamlı Organizasyon

Smart Future World Expo Zirve ve Fuarı, geleceğin teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayıcılarının Türkiye’deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için planlanan en kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyor. İlki 2016 yılında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyona, birçok farklı farklı sektör ve bölgelerden 130 kurum ve kuruluş, 100’ün üzerinde konuşmacı, 500’e yakın inovatif projenin katılımıyla düzenlenmiş, 10.000 üzerinde profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir.

Smart Future Expo Hakkında:

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı “Geleceğin Akıllı Teknolojileri” etkinliği olan Smart Future World Expo Zirve ve Fuarı alanında lider bir platform oluşturarak, Türkiye’nin gelişen ekonomisi, sanayisi ve iş dünyası ile global ekonomide söz sahibi olma vizyonuyla, kamu ve tüm sektörlerde izlenmekte olan çok yönlü ve boyutlu gelişmeleri, dünyayı ve toplumları dönüştüren yeni dönüşümü geniş kitleler ile buluşturuyor ve geleceğimizi görmemizi sağlıyor. Akıllı Teknolojiler çatısı altında, Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehirler ve Girişimcilik temalarının eş zamanlı olarak işlendiği; Bilişim, Yazılım, Elektronik, Şehircilik sektörleri başta olmak üzere gelişen IoT, Yapay Zeka, Bulut Bilişim, Büyük Veri gibi geleceğin dünyasını şekillendirecek konulara odaklanan etkinlik; hem sergi alanında hem de eş zamanlı düzenlenen konferanslarla ekonominin yarınına ışık tutacak bir platform oluşturuyor.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam