reklam
reklam

Okmeydanı'nda şüpheli paket fünyeyle patlatıldı

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 127326

İSTANBUL  

D-100 Karayolu Okmeydanı kavşağında, yol kenarındaki parmaklıklara asılan yasa dışı pankarta iple bağlanmış paket, bomba imha uzmanlarınca fünye ile patlatılırken, bir süre trafiğe kapatılan yolda yoğun trafik oluştu.

Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu Okmeydanı kavşağı Ankara istikametinde bir otomobilden inen 5 kişi, yol kenarındaki yeşillik alanı ayıran çelik parmaklıklara yasa dışı pankart astı. Şüpheliler, pankarta iple bağladıkları paketi bırakarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak Okmeydanı Kavşağı Taksim ve Okmeydanı dönüşünü trafiğe kapattı. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı, özel kıyafetlerini giyerek yaptığı incelemenin ardından şüpheli paketi fünye ile patlattı. 

Bomba imha uzmanının çalışmaları sırasında D-100 karayolu Ankara istikameti de trafiğe kapatıldı.

Yapılan incelemelerin ardından D-100 karayolu tekrar trafiğe açılırken, bölgede yoğun trafik oluştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam