reklam
reklam

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına 23 bilişim personeli alınacak

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2016, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 133515

ANKARA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 23 sözleşmeli bilişim personelini Bakanlığın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere ilana çıktıklarını bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Bakanlık olarak daha önce bin 677 sözleşmeli personel alımı için açıklama yaptıklarını hatırlatarak, bunlara ek olarak 1'i bilgisayar mühendisi, 1'i elektrik-elektronik mühendisi, 10'u çözümleyici ve 11'i programcı pozisyonunda olmak üzere toplam 23 sözleşmeli bilişim personeliniBilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edeceklerini belirtti.

Bakan Çelik, başvuru koşulları ve alım takvimine ilişkin ayrıntıların Bakanlığın internet sitesi "www.tarim.gov.tr" üzerinden duyurulduğunu kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam