reklam
reklam

TAB GIDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLE GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Eklenme Tarihi: 19 Temmuz 2019, Cuma - 09:18   Okunma Sayısı: 210615
Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda’nın geçtiğimiz sene Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle başlattığı ‘Geleceğin Yöneticileri’ Programı’ ilk mezunlarını verdi. İnovatif projeleriyle temsil ettiği markaların global operasyonlarına da örnek olan, know-how ihraç eden TAB Gıda’nın insan kaynakları gelişimine yönelik eğitim programı, yurtdışının da dikkatini çekiyor.

 

TAB Gıda’nın geçtiğimiz sene Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle başlattığı ve perakende sektörüne örnek olan ‘Geleceğin Yöneticileri’ Programı’nın 4. dönemi tamamlandı. Aralarında eğitim hayatını yarıda bırakmış ilköğretim mezunu restoran çalışanlarının da olduğu yaklaşık 500 kişi, sertifika almaya hak kazandı.

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda’nın geçtiğimiz sene Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle başlattığı ve perakende sektörüne örnek olan ‘Geleceğin Yöneticileri’ Programı’ ilk mezunlarını verdi. İnovatif projeleriyle temsil ettiği markaların global operasyonlarına da örnek olan, know-how ihraç eden TAB Gıda’nın insan kaynakları gelişimine yönelik ‘Geleceğin Yöneticileri” programı, yurtdışının da dikkatini çekiyor.

Çeyrek asırlık tecrübesi ile Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda, geçtiğimiz yıl, Türkiye’nin en büyük uzaktan eğitim platformu olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle “Geleceğin Yöneticileri” eğitim programını başlatmıştı.

TAB Gıda Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kep törenine; TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Mesut Yüzbaş ve TAB Gıda Operasyon Direktörü Cihan Bıçak ile çok sayıda şirket çalışanı katıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam