reklam
reklam

Çakmakspor’un minik yeteneği Yağız Çitikbel başarılı oyunuyla dikkat çekiyor

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2019, Perşembe - 10:35   Okunma Sayısı: 220972
Son yıllarda profesyonel takımların altyapılarına verdiği futbolcularla ve şampiyonluklarıyla adından söz ettiren Çakmakspor, 2008 doğumlu minik yetenek Yağız Çitikbel’i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Sancaktepespor’un U12 takımının şampiyonluğunda büyük katkısı olan ve defansta oynadığı başarılı futbol ile rakip takımlara geçit vermeyen Yağız Çitikbel yeni sezonda Ümraniye temsilcisi Çakmakspor’un formasını giyecek.

Çakmakspor Altyapı Sorumlusu Umut Berk : “Kendi yaş grubunu tüm maçlarında forma giyen ve başarılı bir performans sergileyerek herkesi kendine hayran bırakan bir yetenek. İnanıyorum ki sıra dışı bir oyun zekasına sahip olan oyuncunun Çakmakspor Altyapısında alacağı eğitimle kendini geliştirerek Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir”

Çakmakspor Altyapı Sorumlusu Umut Berk yaptığı açıklamada ” Kulüp olarak ilk günden beri alt yapıya büyük önem veriyoruz, senenin 12 ayı futbol okullarımız sürekli deneyimli ve tecrübeli hocalarımızın nezaretine çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sezon içinde takip ettiğimiz Sancaktepespor’un yetenekli oyuncularından Yağız Çitikbel’i kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendi yaş grubunu tüm maçlarında forma giyen ve başarılı bir performans sergileyerek herkesi kendine hayran bırakan bir yetenek. İnanıyorum ki sıra dışı bir oyun zekasına sahip olan oyuncunun Çakmakspor Altyapısında alacağı eğitimle kendini geliştirerek Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir” dedi.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam