reklam
reklam

İçerenköy’de kale Abdullah Demir’e emanet

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2019, Perşembe - 10:28   Okunma Sayısı: 203319
İstanbul 1. Amatör Ligin yeni takımlarından İçerenköy İ.Y., kadrosuna yaptığı takviye ile kalesini güvence altına aldı. Mavi Beyazlı Ataşehir temsilcisi son olarak Gümüşsuyuspor kalesini koruyan 1992 doğumlu başarılı kaleci Abdullah Demir’i renklerine bağladı.

Teknik Sorumlu Hasan Hız’ın raporları doğrultusunda anlaşmaya varılan 27 yaşındaki file bekçisi kalesinde güven veren yönü ve yaptığı başarılı kurtarışlarıyla tanınıyor.

Abdullah Demir ” İçerenköyspor gibi hedefi olan büyük bir camianın ferdi olmaktan dolayı son derece mutluyum.”

İçerenköyspor Kulüp tesislerinde Futbol Şube Sorumlusu Onur Demir ve Teknik Sorumlu Hasan Hız’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan başarılı file bekçisi” İçerenköyspor gibi hedefi olan büyük bir camianın ferdi olmaktan dolayı son derece mutluyum. Transferimde emeği geçen Hasan Hız hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafada hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

Abdullah Demir Hakkında

Futbola 2004 yılında Yenisahrasporda başlayan başarılı kaleci daha sonra sırası ile Alemdağspor, Acıbadem Üsküdarspor, Üsküdar Anadoluspor, Doğangüneşspor, Ataşehir Çamolukspor, Ataşehir Yoncaspor, Örnekköyspor, Eskişehir Yunusemrespor, Batı Trakya Türklerispor ve Gümüşsuyuspor formalarını giydi.

Oynadığı bir çok takımla şampiyonluk yaşayan Abdullah Demir’in kariyerinde BAL’da 2 maçı da var.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam