reklam
reklam

Ortaçeşmespor’da Hedef BAL!

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2019, Perşembe - 10:34   Okunma Sayısı: 160232
Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig takımları düzeyinde hem transfer dönemini hem de antrenmanları en erken başlatan kulüp özelliğine sahip Ortaçeşmespor’da Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin iddialı mesajlar vermeye devam ediyor.

2018-19 Sezonunda Bordo-Beyazlı Kulüpte göreve başlayan ve geleceğe dönük hedefleri ile dikkatleri çeken Çoktin, bunun ilk etabı olan İstanbul Süper Amatör Lige Yükselme başarı ile bir sonraki aşamaya geçmiş durumda. Kulübün hedefi ise bu sezonun sonunda BAL’e yükselmek!

Ortaçeşmespor Başkanı Mazlum Çoktin “Bu sezon için hedef çıtamız belli, sezon sonu geldiğinde bu büyük camiaya Bölgesel Amatör Lige çıkmış bir takım hediye edeceğiz. Tabii ki iş bununla da bitmiyor, her sezon bir lig atlayarak profesyonel liglere adımızı yazdıracağız.”

Bordo-Beyazlıların Başkanı Mazlum Çoktin, yeni sezona ilişkin değerlendirmesini yaparken, Ortaçeşmespor için büyük hayalleri olduğunu söyleyen Çoktin, ” Ben bu camiaya geldiğimde mevcut konumdan profesyonel liglere uzanan bir hedef belirlemişti. Bilineceği üzere geçen sezon sonunda İstanbul Süper Amatör Lige geri dönerek –Vira Bismillah– demiştik. Bu sezon için hedef çıtamız belli, sezon sonu geldiğinde bu büyük camiaya Bölgesel Amatör Lige çıkmış bir takım hediye edeceğiz. Tabii ki iş bununla da bitmiyor, her sezon bir lig atlayarak profesyonel liglere adımızı yazdıracağız. Bunun için de istikrardan yanayız ve Çetin Nalbantoğlu ve ekibi ile yola devam kararı aldık. Çetin Hocamız işini son derece seven, futbolcuları ile tatlı-sert ilişkileri dengelemesini bilen karakterli bir isim. Hedefimize giden yolda önemli bir mihenk taşlarından birisi. Öte yandan Kulüp bünyemizde değişik pozisyonlarda görev yapan her bir arkadaşımız ile çok güzel bir aile havası, muhabbet yakalamış durumdayız. Bu da bizi başarıya taşıyacak temel değerlerimizden biri olmakta. ” şeklinde konuştu.

Ortaçeşmespor sosyal faaliyetleriyle de dikkat çekiyor

Başarılı bir kulüp olmanın yanı sıra sosyal faaliyetleri ile de dikkatleri çekmekte olan Boğaziçi ekibinde bu tür etkinlikler yeni sezon içerisinde de fazlası ile kamuoyuna yansıyacak gibi.

Başkan Çoktin konuya ilişkin açıklamasında ise, ” Biz Ortaçeşmespor’un adının sadece sportif başarı ve faaliyetler ile değil çok farklı konular ile de sosyal sorumluluk projeleri ile de anılmasını istiyoruz. Bu yönde arkadaşlarımız ile yapılacaklar konusunda istişareler yapılmakta. Biz sadece tribünlerin değil Beykoz’da toplumun farklı kesimlerinin de gönüllerinde yer edinmek istiyoruz. Yoksa başarılar gelir geçer,  baki kalan şu  kubbede hoş bir seda bırakabilme düşüncesindeyiz “ dedi.

Ortaçeşmespor Başkanı Mazlum Çoktin “Çetin Hocamız ve ekibi gecesini gündüzünü bu konuya harcamakta. Ortaçeşmespor Camiası inanıyorum ki hiçbir maçımızda tribünlerde boş yer bırakmayacaktır.”

2019-20 Sezonu için teknik heyetin belirlediği isimler ile anlaşmaları yaptıklarını belirten Başkan Çoktin konu hakkında ise , ”Bu sene ligler gelecek sezonlara göre biraz ileri tarihe kaydırıldı. Tabii ki bizler yöneticiler, futbolcular ve teknik kadro olarak biran önce maçlarımıza kavuşma düşüncesindeyiz. Oluşan bu geniş zamanın en iyi şekilde değerlendirileceğinden eminiz. Çetin Hocamız ve ekibi gecesini gündüzünü bu konuya harcamakta. Ortaçeşmespor Camiası inanıyorum ki hiçbir maçımızda tribünlerde boş yer bırakmayacaktır, bizlerin de beklentisi bu yönde ”diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam