reklam
reklam

Şampiyon stoper Cengiz Gür Yakacıkspor’la Anlaştı

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2019, Perşembe - 10:31   Okunma Sayısı: 173292
2018-2019 sezonunda önce Sancaktepespor forması giyerek şampiyonluk yaşayan ve ara transferde gittiği İstanbul Esnafspor ile bir şampiyonluk daha yaşayan tecrübeli stoper Cengiz Gür, 1.Amatör Ligin yeni takımlarından olan  Yakacıkspor ile anlaşma imzaladı. Teknik Sorumlu Vedat Timuroğlu’nun raporları doğrultusunda anlaşmaya varılan defans oyuncusu hava topu hakimiyeti ve savaşçı futbolu ile tanınıyor.

Gür törende ” Transferimde emeği geçen Vedat Timuroğlu hocama çok teşekkür ederim. Yeni takımım Yakacıkspor’la şampiyonluk yaşamak istiyorum ” diye konuştu

Cengiz Gür Hakkında

2007 yılında Sarıgazispor alt yapısında futbol hayatına başlayan yetenekli defans oyuncusu daha sonra sırası ile Şilespor, Çekmeköyspor, Ömerlispor, 1877 Alemdağspor, Taşdelenspor, İstanbul Esnafspor, Yamanspor, Üsküdar İcadiyespor, Sancaktepespor ve İstanbul Esnafspor formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam