reklam
reklam

Şırnak'ta tank kazası: 1 şehit, 1 yaralı

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2016, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 176161

ANKARA

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bir tankın uçuruma yuvarlanması sonucu bir askerşehit oldu, bir asker de yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, dün Uludere kırsalında devam eden operasyonlar sırasında bir tankın uçuruma yuvarlandığı belirtildi.

Kazada bir askerin şehit olduğu, bir askerin ise hafif şekilde yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği bildirilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Şehidin babaevinde yas var

Kazada şehit düşen Uzman Çavuş Özcan Mutlu'nun Balıkesir'in Edremit ilçesindeki babaevinde gelen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve askeri yetkililer, acı haberi anne Süheyla ve baba Necmi Mutlu'ya verdi. Babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Dört aylık evli şehit Mutlu'nun eşi Özlem Mutlu’nun Mersin'de ikamet ettiği öğrenildi. Şehidin cenazesinin bugün ikindi vakti Sakalı Şerif Cami'nde kılınacak namazın ardından Edremit Şehitliği'nde defnedileceği bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam