reklam
reklam

Alkışlar Haluk Levent’e

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2014, Salı - 17:00   Okunma Sayısı: 142342

Uzun zamandır borçları nedeni ile hakkında pek çok haciz kararı olan ünlü şarkıcı Haluk Levent, yardım konserleri vermeye devam ediyor. Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Haluk Levent, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. Bin 500 kişilik salonda gerçekleşecek konser için bilet satışı yapılmayacak. Konseri izlemek isteyenler müzikseverler en az bir adet kitap getirerek Haluk Levent’i dinleyebilecek. Konser salonunun girişinde teslim alınacak olan kitaplar daha sonra Güneydoğu’daki ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek.

Kitap etkinliği ile birlikte konser salonunun dolacağını söyleyen Haluk Levent, “Duygusal bir durum. Türkiye’de bir ilk. Bundan sonra böyle kampanyalar devam edecek. Bu kampanyalar sayesinde yüzlerce, binlerce çocuk kitap sahibi olacak. Bu yönde birçok şehirden istek var” dedi.

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam