reklam
reklam

Ahmet Can Özdemir Avcılar Belediyespor ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 9 Temmuz 2019, Salı - 09:57   Okunma Sayısı: 176467
Süper Amatör Lig ekiplerinden Avcılar Belediyespor, şampiyonluk hedefi ile başlayacağı yeni sezon kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Sarı Siyahlı ekip son olarak Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor forması giyen 20 yaşındaki genç yetenek Ahmet Can Özdemir’i transfer etti.

Geçtiğimiz sezonu 17 gol ve 14 asistle tamamlayan başarılı oyuncu, oynadığı takımların hücum gücünü arttırken, süratli futbolu ve son vuruştaki başarıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ahmet Can Özdemir Hakkında

BAL’da 4 maçı ve 1 golü bulanan Ahmet Can Özdemir futbola 2012 Yılında İstanbul Altınorduspor altyapısında başladı. 2000 Doğumlu oyuncu dört sezon sonra  daa Tuzlaspor, Maltepespor, Kartalgücüspor ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam