reklam
reklam

Golcü Fatih Kolsuz Çamlıçaspor’da

Eklenme Tarihi: 9 Temmuz 2019, Salı - 09:44   Okunma Sayısı: 170261
2019-2020 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Çamlıcaspor, yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlılar son olarak Maltepe Sahilspor ile BAL’a çıkma sevinci yaşayan gol yollarının etkili ismi Fatih Kolsuz ile her konuda anlaşarak renklerine bağladı.

Fatih Kolsuz ” Hedefi olan bir takımın formasını giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum, bundan sonra gollerimi Çamlıcaspor için atacağım.”

Kulüp Tesislerinde Başkan Vekili Ahmet Temizkan, Teknik Sorumlu Vehbi Albayrak, Genel Kaptan Hakan Tudun ve Çamlıcaspor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kulaksız’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Fatih Kolsuz ” Hedefi olan bir takımın formasını giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum, bundan sonra gollerimi Çamlıcaspor için atacağım, transferimde emeği geçen Vehbi Albayrak hocama çok teşekkür ederim” dedi.

Fatih Kolsuz Hakkında

1992 doğumlu santrafor, Futbola 2005 yılında Kartalspor’da altyapısında başladı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Kartalspor’da 2009 Yılında Profesyonel imza attı. 3 Sezon Kartal forması giyen başarılı oyuncu daha sonra Çarşambaspor’a transfer olup oradanda Kumluca Belediyespor ile Amatöre döndü. Peşinden Çayırovaspor, Denizli Sarayköyspor ve Kartal Bulvarspor ile BAL’a yükselme sevinci yaşadı. Daha sonra Sultanbeyli Uzunderespor forması giyen başarılı golcü ara transferde Sultanbeyli Belediyespor’da profesyonel olarak futbol oynadı. Daha sonra Sekbanlarspor ile anlaşan Fatih Kolsuz, geçtiğimiz sezon Maltepe Sahilspor ile BAL’a çıkma sevinci yaşadı.

27 Yaşındaki tecrübeli ismin kariyerinde BAL’da 60 maçta 11 golü, TFF 1.Lig’de 4 maçta 1 golü, TFF 3. Lig’de 8 maçı, Türkiye Kupasında 1 maçta 1 golü bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam