reklam
reklam

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Örnek Davranışlar

Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2019, Pazartesi - 09:49   Okunma Sayısı: 425843
Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Türkçe Bölüm 2. Sınıf öğrencileri, Bahar döneminde  Öğr.Gör.Elif Sungur'dan aldıkları Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında planladıkları  hayırseverlik projelerini  de hayata geçirdiler.

Furkan Ergün, Ceren Şeref, Sevilay Ceyhan, Yunus Çelik, Berkay Turan ve Kenan Mert Şengün'den oluşan öğrenci grubu  Şile Ahmetli Yahşibey İlkokulu Kütüphanesine kitap desteğinde bulundu. Ahmetli Yahşibey İlkokulu müdür yardımcısı Ramazan Göçer yaptığı açıklamada  "Sosyal sorumluluk bilinci ile okulumuza çocuk kitapları bağışında bulunan öğrencileri kutluyorum. Ahmetli Yahşibey ilkokulu ailesi olarak Maltepe Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Darülaceze'de yaşayan bebek ve yaşlılar için "Bir Çocuk Gülse Bir Nesil Güler "adını verdikleri projede ise Ceren Helvacıoğlu, Aleyna Yıldız, Gökhan Bilgiç, Berkay Aras, Kadircan Tüfekçi ve Gülşah Atmaca 15 Mayıs'ta ise  kuruma  biberon, mama, oyuncak ve sıhhi malzemeden oluşan bağışlarını teslim ettiler. Öğrenciler gün boyu da atölyelere ziyarette bulunarak huzurevi sakinleriyle sohbet ettiler.


 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam