reklam
reklam

MODOKO İSO İşbirliği

Eklenme Tarihi: 5 Temmuz 2019, Cuma - 10:42   Okunma Sayısı: 159939
MODOKO ile İSO arasında tarihi işbirliği. MODOKO Mobilyacılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan önderliğinde, MODOKO yönetim kurulu üyeleri ve sektör temsilcileri 19 Haziran Çarşamba günü İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret ettiler. Yapılan toplantıda mobilya sanayisinin ülke ekonomisine katkısı ve ekonomik canlanma için lokomotif özelliği, sektörün yurtiçi ve yurtdışı potansiyeli ve bu potansiyelin gerçekleştirilmesi için MODOKO’nun  oynayacağı rol üzerinde duruldu.

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan; ‘’İSO komite üyeleriyle görüşmemizde MODOKO’nun iş modelini yurtdışında farklı ülkelere taşıma planımızı sayın Bahçıvan’a ilettik. İSO tarafından kiralanacak alanda, ihracata yönelik çalışmalar yapma talebimizi sunduk.’’

Ziyaret sonrasında MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan; ‘’İSO komite üyeleriyle görüşmemizde MODOKO’nun iş modelini yurtdışında farklı ülkelere taşıma planımızı sayın Bahçıvan’a ilettik. İSO tarafından kiralanacak alanda, ihracata yönelik çalışmalar yapma talebimizi sunduk.’’ şeklinde konuştu. Bu yıl 50. Yaşını kutlayan ve Türk mobilya sektörüne yön veren MODOKO, böylece İstanbul Sanayi Odası (İSO) ile işbirliği içerisinde gerçekleşecek bir ihracat modelinin ilk adımını atmış oldu.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan MODOKO’nun  hem marka değerinin hem de ihracatının arttırılmasına yönelik olarak ilgili bakanlığa sunulacak projeye, İSO olarak destek verceklerini söyledi

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da; yurt dışında MODOKO’nun temsiliyle ilgili alt yapı çalışmalarını içeren ve MODOKO’nun hem marka değerinin hem de ihracatının arttırılmasına yönelik olarak ilgili bakanlığa sunulacak projeye, İSO olarak destek vereceklerini söyledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam